Blog Archives

ARMONÍA Y CREATIVIDAD

 Armonía y  Belleza de la Naturaleza

Comiat amb agraïment – Despedida agradecida

En record de Xavier Albalat Arandes –  Gerent de la Fundació Hospital de Puigcerdà

Ha arribat la teva hora de marxar, allà on tots anirem quan ens toqui anar.

Ara em/ens dol, en el temps que has estat, ha estat suficient per fer molt, tant,…, tot el que havies de fer.

T’agraeixo des del més profund del cor, que tinguem a la Fundació Hospital de Puigcerdà – Cerdanya Salut, les Constel·lacions Familiars dins de la Psicologia Clínica, com una prestació  psicoterapéutica i sanitària més.

Realment has deixat empremta en el món sanitari!

Molts t’ho agraiexen!,  molts t’ho agrairan!

Descansa en Pau

… i potser en una altra vida ens tornem a trobar…

 

Ha llegado tu hora de marchar, allà donde todos iremos cuando nos toque marchar.

Ahora me/nos duele, en el tiempo que has estado, ha sido suficiente para hacer mucho, tanto…, todo lo que tenías que hacer.

Te agradezco desde lo más profundo del corazón, que tengamos en la Fundació Hospital de Puigcerdà – Cerdanya Salut, las Constelaciones Familiares dentro de la Psicología Clínica, como una prestación psicoterapeutica y sanitaria más.

¡Realmente has dejado impronta en el mundo sanitario!

¡Muchos te lo agradecen! ¡Muchos te lo agradeceran!

D.E.P.

…quizás en otra vida nos volvamos a encontrar…

 

ESPERANZA y CONFIANZA en el Ser Humano

Estoy trabajando…..

….  un pájaro aparece en mi ventana.

….. y hay Flores en el jardín.

Sin palabras

 

COMUNICACIÓN ANALÓGICA

Duelo elaborado!!

“El Arte de Elaborarar Duelos”

Ha sido el tema del taller de Constelaciones Familiares del día 21 de enero 2017 en La Fundación Hospital de Puigcerdà – Cerdanya Salut. Las personas que han participado llegaron con tristeza y marcharon contentas, alegres, felices, con alivio y agradecidas.

Lago de Puigcerdà, dos años después

Lago de Puigcerdà, dos años después…

GRÀCIES Albert!!

Detrás de las nubes, está el Sol

… detrás de las nubes,…  el Sol que nos calienta.

 

 

EXPOSICIÓN con mirada Sistémica

Hace meses que la Fundació Sorigué de Llèida contiene la exposición de la artista japonesa Chiharu Shiota -que en su juventud superó un cáncer-. Los temas son la ausencia, la existencia, la memoria y la relación de uno con el entorno. Os la recomiendo!!!

Desde el mismo origen...

Desde el mismo origen…

Padre / madre, y después cada uno hacia su propia Vida, su propio crecimiento, su propia evolución.

Interconexionados...

Interconexionados…

¿Conexiones neuronales o metástasis?

-dependiendo del origen- como “cambio de lugar” “desplazar” “estar”  en la Vida.

Mirando desde...

Mirando desde…

Cuantas histórias vividas desde el otro lado del muro de Berlin!

Cuantos muros quedan todavía por caer!

Poco a poco.

GIRONA, tiempo de flores

Girona, temps de flors

Girona, temps de flors

Armonía en la diversidad

Armonía en la diversidad

Un paseo por la diversidad armónica de las exposiciones florales de Girona en primavera, también es terapéutico.

La sabiduría armónica de la naturaleza.

La sabiduría armónica de la naturaleza

Tú, yo, nosotros y vosotros, de forma natural, disponemos de todos los recursos para recobrar el equilibrio y la armonía en la Vida.

Solo necesitas estar en tú lugar, en cada lugar.

 

PRIMAVERA

Palomo en el cerezo

Palomo en el cerezo observando…

.... comiendo felices y en jolgorio

…. nutriendose  felices y en jolgorio

Atardecer / Amanecer

by Sara

Desde Saneja

“El paraíso y el infierno existen solo en tu corazón”

                                                           Teisen Deshimaru

POR UNA EUROPA DE LAS PERSONAS

Siempre Viva

Siempre Vivas

MANIFEST

 “VERGONYA, NI UN MINUT MÉS!, PER UNA EUROPA DE LES PERSONES”

Els degans i deganes, presidents i presidentes dels col·legis professionals de Catalunya i de les altres entitats adherides expressem públicament la més gran indignació per la vergonyosa i greu crisi humanitària que afecta centenars de milers de persones que cerquen refugi a Europa fugint de la guerra i la destrucció que assola Síria, Afganistan, l’Iraq i d’altres països. Milers d’aquests homes, dones, nens i nenes han perdut la vida en intentar arribar per mar al nostre continent i molts d’altres són víctimes de les màfies i de tota mena d’abusos i vexacions, especialment les dones i els infants.

Expressem la nostra inquietud per la manca d’una política decidida de suport a aquestes víctimes dels conflictes d’Orient Mitjà que culmina amb l’ignominiós pacte entre la Unió Europea i Turquia que, en consagrar les expulsions massives, vulnera totes les normes del Dret Internacional i de manera específica la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea.

El tancament de fronteres de manera unilateral per part de diversos països, la situació en els punts fronterers de Grècia –país que hauria de rebre tot el suport de la comunitat europea- o l’actuació arbitrària d’alguns governs traspassa tots els límits de la decència i la manca d’ètica i posa contra les cordes els valors i els fonaments propis de l’Europa civilitzada.

Es per això que

  1. Reivindiquem els valors de tolerància, respecte i suport als drets fonamentals de la persona que són propis d’Europa com a àmbit de llibertat i de seguretat, i reclamem l’escrupolós respecte a l’estat de dret i el compliment de la normativa internacional: la ja esmentada Carta de Drets Fonamentals de la UE, la Declaració Universal de Drets Humans i la Convenció sobre l’Estatut dels Refugiats de les Nacions Unides.
  2. Denunciem, per contra, les actituds egoistes, xenòfobes i racistes que no es podran combatre amb la suspensió del dret de lliure circulació, amb la devolució de refugiats als seus llocs d’origen, amb la limitació de les llibertats o qualsevol altra mesura coercitiva.
  3. Demanem a les autoritats europees que no es deixin arrossegar per la falsa associació entre presència massiva de refugiats i perill terrorista. És inadmissible plantejar un absurd dilema entre llibertat i seguretat.
  4. Volem que la Unió Europea sigui fidel als seus principis fundacionals i actuï d’acord amb el més estricte respecte als Drets Humans per protegir la vida de les persones que busquen refugi al nostre continent
  5. Exigim també que actuï de manera coordinada, organitzada i eficient, complint els compromisos adquirits el 2015 per reinstal·lar els refugiats, i sigui capaç d’anticipar-se a la magnitud d’un problema que està ben lluny de resoldre’s.
  6. Reclamem, en conseqüència, que Europa treballi per bastir una política exterior comuna efectiva, sense la qual no podrà contribuir a resoldre els conflictes que es troben en l’origen del problema dels refugiats
  7. Demanem al govern espanyol que faci efectius també els compromisos adquirits sobre acolliment de refugiats i que no cedeixi a les pressions per acceptar el pacte entre UE i Turquia.
  8. Reclamem també del Parlament i del Govern de Catalunya que liderin una acció decidida en defensa dels drets humans, la justícia i la solidaritat implantant a casa nostra una política d’acollida i integració real, eficaç, inclusiva, en la línia del que han iniciat ja molts ajuntaments
  9. Ens adrecem al conjunt de la ciutadania de Catalunya demanant el seu compromís solidari per a resoldre un problema que ens afecta a tots com a persones i que, en un passat encara recent, ha afectat també a milers de catalans i catalanes.
  10. Els col·legis professionals de Catalunya oferim el nostre suport i col·laboració a les institucions públiques i a les organitzacions no governamentals en la tasca en favor de l’acolliment als refugiats i de la seva inserció a la nostra societat.

                                                                                                                                                                       març de 2016

 Signatures (firmas)

http://www.intercolegial.cat/